Trend: piercings zonder gaatjes

Zit jij te twijfelen over het nemen van een piercing. Misschien heb jij een gevoelige huid, of ben je bang voor het schieten van een gaatje. Ear cuffs zijn de nieuwste trend. Het zijn piercings die je kan aanbrengen zonder dat er een gaatje voor nodig is. Laten we eens verder kijken!

Ear cuffs zijn dus piercings die jij in je oor kan doen zonder dat daar een gaatje voor nodig is. Het makkelijke hiervan is, is dat je er mee kan spelen. Wanneer jij hem hoog of juist laag aan je oor wil dan kan je dit gemakkelijk zelf doen. Daarnaast zal je oor honderd procent zeker nooit gaan ontsteken.

Waar komen ear cuffs vandaan?

Honderden jaren geleden werden ear cuffs al gedragen in bijvoorbeeld Azië en Griekenland. Ze zagen het destijds als een versiering van het oor. De ear cuff werd destijds een kaffa genoemd, iedereen kon door dit sieraad zien hoe rijk je was. Inmiddels kan je earcuffs online krijgen en is deze trend tegenwoordig niet meer weg te denken.

Stylisch en minimalistisch

Het fijne van een ear cuff ten opzichte van een piercing is dat je ze ieder moment kan aanpassen. Zo ga je ook gemakkelijk met de trend mee. Ze zijn zowel stijlvol als minimalistisch. Ook kunnen wij ons voorstellen dat je niet te veel geld wil uitgeven aan constant nieuwe sieraden. Een leuke bijkomstigheid, deze earcuffs zijn niet zo duur.

Welke ear cuff past bij jou?

Je kan bij ear cuffs kiezen tussen verschillende soorten goud, zilver en diamanten. Eigenlijk is er voor iedereen wel een passende en mooie ear cuff te vinden. Zo heb je altijd een sieraad dat past bij het moment en bij je outfit.

Hoe draag je een ear cuff?

Om het makkelijk voor je te maken om een ear cuff aan je oor te doen hebben we een klein stappenplan voor je gemaakt.

Stap 1: Maak de ear cuff iets groter zodat hij om je oor past

Stap 2: Schuif de ear cuff omhoog vanaf het smalste gedeelte van je oorschelp.

Stap 3: Plaats de ear cuff waar je wil.

Stap 4: Wanneer je de ear cuff op de juiste plek hebt duw je de uiteindes naar binnen. Druk hem zo aan dat het niet irriteert, maar dat ‘ie wel blijft zitten.

Wil je toch een piercing laten zetten? Check dan even waar je op moet letten!

Keep Exploring
Het is nooit te laat om te leren pokeren