5x ontspanning vinden online: de beste sites

Ontspannen kun je doen in een spa, tijdens een lange wandeling of goede sportsessie, maar kan ook op het internet. Zolang je zorgt dat je onrealistische Instagrams vermijdt en jezelf niet gestrest maakt met alle mails die je nog moet beantwoorden, is er niks mis met een internetsessie om tot rust te komen.

Online shoppen

Als er iets is waarin mannen en vrouwen van elkaar verschillen, dan is het wel hun online shopgedrag. Uit onderzoek blijkt dat 60% van de mannen online winkelt met een doel voor ogen. Je moet het zo zien: vrouwen gaan vaker shoppen omdat ze het shoppen zelf ook al erg leuk vinden, terwijl mannen vaak pas gaan shoppen wanneer ze daadwerkelijk iets nodig hebben. Een stuk praktischer dus. Misschien dat vrouwen minder kunnen gaan shoppen, of mannen ooit kunnen inzien dat shoppen an sich ook een leuke activiteit is. De kans dit ooit verandert is echter wel klein: waar mannen veel waarde hechten aan doelgerichtheid en efficiëntie, vinden vrouwen het niet erg om even de tijd te nemen voor een aankoop. Daarnaast doen mannen vaker een online aankoop dan vrouwen. Daarbij kopen ze ook vaak duurdere producten.

Gamen (2048)

Als je eenmaal bezig bent met 2048 kun je niet meer stoppen. Het spel is zo ontzettend verslavend, en kan (als je heel goed bent) zo meer dan een halfuur bezig. Maar, een potje kan ook slechts een paar minuten duren. Het bevordert je denkvermogen, is goed voor je concentratie en

 Kattenfilmpjes

Onderzoek wees uit dat wanneer je urenlang enkel door je Facebook of telefoon scrollt, je je hier achteraf schuldig over voelt. Het voelt dan alsof je je tijd weggegooid hebt. Nu blijkt dat wanneer je tijdens het scrollen kattenfilmpjes voorbij hebt zien komen, de enjoyment (het genot) van die kattenfilmpjes groter is dan dat schuldgevoel. Je kunt dus best blijven scrollen, zolang je er maar kattenfilmpjes bij blijft kijken.

E-reading

In een digitale wereld is ook boeken lezen virtueel. Op apps als iBooks of Kobo kun je je favoriete romans lezen, en bij een onderneming als Storytel worden ze je zelfs voorgelezen. Een heel goede optie wanneer je op het internet tot rust wil komen.

Kijk naar wedstrijden

Rond de Olympische Spelen of het EK/WK voetbal vind ik het heerlijk om uren te kijken naar wedstrijden. Twee uur lang gehypnotiseerd staren naar een spelletje: ultiem vermaak. Dit hoef je natuurlijk niet alleen met voetbal of iets dergelijks te doen, maar weet je hoe spannend en ontspannend het is om naar een goed pokerpotje te kijken, zeker omdat je weet dat je zelf niks te verliezen hebt? Dit doe je natuurlijk alleen op de beste live casino sites.

Keep Exploring
Geef je plek waar je gasten binnenkomen een make-over