Til je huis naar een hoger niveau met deze personaliseerbare items

Wie een nieuw huis betreedt of voor het eerst een huis gaat inrichten, zal herkennen dat je vaak heel specifieke wensen hebt of heel goed weet wat je wil. Als je dan vervolgens in een grote woonwinkel loopt, kan het zijn dat je teleurgesteld wordt omdat de artikelen daar niet voldoen aan het plaatje wat jij precies in je hoofd had. Een hele goede oplossing voor dit probleem zou zijn om te kiezen voor personaliseerbare items. Dit zijn bijvoorbeeld woonartikelen die op maat gemaakt worden of die je from scratch zelf kan ontwerpen. Benieuwd wat er op dit gebied allemaal mogelijk is qua interieuritems? Wij maken een overzicht.

Raamdecoratie op maat

Mensen zijn geneigd om naar buiten te kijken wanneer ze een huis betreden. Denk maar eens na, als je voor het eerst op bezoek gaat bij het huis van een vriend of vriendin – vaak loop je gelijk naar het raam. Dat betekent dus dat de juiste raamdecoratie ontzettend belangrijk is. Kies dus bij het uitkiezen van raamdecoratie voor iets wat personaliseerbaar is, zoals Rolgordijnen op maat. Dit geeft ook gelijk een hele luxueuze uitstraling aan de ruimte, omdat je ziet dat de raamdecoratie heel nauwkeurig voor jóuw raam gemaakt is.

Elementbanken

Elementbanken, ook wel eens modulaire banken genoemd, zijn banken met losse onderdelen (elementen) die je zelf kunt samenstellen. Je koopt dus losse onderdelen (elementen) en zet deze vervolgens aan elkaar vast om er ook daadwerkelijk een bank van te maken. Elementbanken zijn beschikbaar in veel verschillende vormen en maten. Er zijn ook elementbanken van leer, bijvoorbeeld. Het grote voordeel hieraan is dat je je bank later eventueel ook zou kunnen uitbreiden. Heb je bijvoorbeeld in het begin gekozen voor een modulaire tweezitsbank, dan kun je later altijd nog een extra onderdeel kopen om er een driezitsbank van te maken.

person holding paint brush

Schilderijen

Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om eens schilderij op te hangen wat je zelf hebt geschilderd. Ben je niet bepaald een schildertalent, dan kun je bijvoorbeeld overwegen om te schilderen op nummer. Hierbij koop je een canvas waarop allerlei lijntjes en vakjes staan, met een nummer erin. Dit nummer is gekoppeld aan een kleur, en het enige wat jij vervolgens hoeft te doen is deze vakjes in te kleuren. Je kan er ook voor kiezen om een foto van jou en je beste vriend of vriendin op canvas te laten drukken en dit in huis te hangen te decoratie.

Mokken en glazen

Hoe leuk is het om iemand een mok cadeau te geven met daarop een foto van jullie erop, of misschien wel zijn of haar naam? Het geven van een cadeau wat echt op één persoon kan slaan, maakt dat degene in kwestie zich gezien en gewaardeerd voelt. Personaliseerbare cadeaus zijn de laatste jaren dan ook ontzettend populair, en wij begrijpen wel waarom. Voor degene die graag een geintje met hun partner uithalen, zou je ook kunnen kiezen voor sokken met een foto van jou erop. Deze trend wordt steeds populair en zie je steeds vaker op Instagram voorbij komen.

Keep Exploring
Waarom een zit-sta bureau beter is voor jouw gezondheid