Lente outfits: dit kun je in het voorjaar dragen

De vogeltjes fluiten, de temperatuur schiet omhoog net zoals de bloembollen. Jij weet hoe laat het is: tijd om te shoppen voor de lente! Want gelukkig hebben we, ondanks dat dit voorjaar wederom anders is dan anders, nog altijd de kledingtrends. Een stabiliteit als je het ons vraagt! In deze blog vertellen we jou meer over de voorjaarstrends van 2021.

Wie weet gaat de terrasjes wel weer open of kunnen we deze lente weer lekker naar het strand. Of wie weet gaan we wel een festival mee pakken dit voorjaar! Wat je ook gaat doen, je wilt er leuk uit zien. Je wilt dat je kleding past bij het seizoen én mee gaat met de nieuwste mode. Dit zijn de items die jij in je kast wilt hebben hangen dit voorjaar.

  1. Feminine tops

Dit is de feminine top. Een luchtige stof met veel vrolijke kleuren en prints. En ook nog veel ruffles. Deze top heeft pofmouwen en een hals in de vorm van een U. Dit is de top uit de jaren 70 en die heeft helemaal haar comeback gemaakt deze lente. Je kan dit kledingstuk perfect combineren met truien, vesten en jasjes. Laagjes!

  1. Blazer

Nog zo’n fijn laagje: de blazer. De blazer is al heel wat jaren favoriet. Eerder was dit een zwarte versie of juist een uitgesproken kleur. Maar dit jaar zien we veel blazers in printjes of juist een vrolijke effen kleur. Dit item is ideaal omdat je ‘m binnenshuis en buitenshuis kunt dragen. Kijk bijvoorbeeld eens bij Expresswear.

  1. Pastelkleurtjes

Wat past er beter bij bloemenprintjes dan pastelkleuren? Inderdaad. Deze lente zien we veel pastelkleuren voorbijkomen, bijvoorbeeld bij Tramontana. En krijgen we stiekem niet allemaal een lentegevoel van pastelkleuren door Pasen? Je kan pastelkleuren in je kleding terug laten komen maar ook bijvoorbeeld in je accessoires. Denk aan tassen, zonnebrillen of schoenen.

  1. Loafers

Deze van oudsher herenschoen zien we tegenwoordig ook voor vormen. Een item dat je heel het jaar door kunt dragen in principe, maar in de lente kun je lekker met blote voeten erin. Zeg maar hallo tegen blote enkels in een warm zonnetje! Draag ze bijvoorbeeld onder een mooie rok.

  1. Overhemdsblouse

Ook zien we deze lente de overhemdsblouse terugkomen. Een heerlijk item dat je luchtig kunt dragen, maar ook eventueel warmer kunt maken door middel van een lekkere warme trui of vest. Die laagjes blijven maar terugkomen in de lente natuurlijk!

Mix ‘nd match

In het voorjaar mag je lekker aan de slag gaan met mix ‘nd match. De lente is tenslotte letterlijk een overgangsfase tussen winter en zomer. Daarom kun je in de lente makkelijk items gebruiken van de winter om bijvoorbeeld laagjes te creëren. Want als je lekker buiten bent en de zon breekt ineens door, dan kan het in de lentemaanden direct warm worden!

Voor iedereen die geen zin heeft om items uit zijn of haar wintercollectie mee te nemen het nieuwe seizoen in, sla lekker aan het shoppen. Veel winkels zijn gelukkig ook online te bezoeken. Dus shop je virtuele winkelmandje lekker vol met allemaal mooie lente-items.

Keep Exploring
Een islamitische uitvaart