Beste Yoga Matjes van 2019

Door alle haast van de dag is het moeilijk om een moment voor jezelf te vinden en tot rust te komen of te bewegen. Mediteren, yoga, pilates en andere sportoefeningen die je thuis kunt doen zorgen ervoor dat je elke dag een momentje voor jezelf hebt en je daarna mentaal en fysiek sterker voelt. Goed materiaal, zoals een yoga matje, kan je extra motiveren om jezelf aan dat ene dagelijkse moment te dwingen.

Er zijn heel veel yogamatten op de markt. Elk met een ander merk, prijs en kwaliteit. Je kunt naar de winkel gaan en je laten adviseren, maar soms zijn yogamatten niet makkelijk te vervoeren. De mat thuis laten bezorgen is dan erg slim, maar op het internet is het aanbod nog groter dan in de winkel.

Gelukkig zijn er sites als bigshopper.nl waar je yogamatten met elkaar kunt vergelijken en de beste prijs kunt vinden voor een yoga mat! Voordelig bewegen en je eigen tijd nemen. Handig! Wij hebben alvast de beste matten voor je op een rij gezet. Scheelt weer tijd in het uitzoeken. Meer tijd voor jezelf vandaag ;).

DOIY Terrazzo Yoga Mat

Prijs: €29,95

Met deze super leuke hippe yoga mat, die te koop is bij Fonq, steel jij de show bij je sportschool of thuis. Het voordeel is de de band zodat je deze makkelijk mee kunt nemen. Dus niet alleen thuis, maar ook op je werk kun je bewegen en een moment voor jezelf nemen. Daarnaast is het ook fijn om je eigen matje te hebben tijdens yoga- en sportoefeningen in de sportschool. Wel zo hygiënisch!

Het matje is van lichtgewicht en 170cm lang. Je moet zelf dus niet lang zijn voor deze mat. Door de lengte is hij wel makkelijker op te rollen en mee te nemen.

Focus Fitness Pro

Prijs: €26,95

Het is slim om de webshop betersport.nl in de gaten te houden. Vaak is deze yogamat in de aanbieding voor €19,95! Deze yoga mat is fel blauw en 1,5 centimeter dik. Genoeg verzachting voor de rug en knieën bijvoorbeeld. De mat is 180 centimeter lang dus als je wat langer bent, kan het zijn dat je voeten voorbij het matje komen. Eigenlijk zijn bijna alle matten 180 centimeter dus het is goed zoeken om een lange te vinden! Door de twee gaten kun je hem makkelijk ophangen aan de muur. Daarnaast wordt er ook een oprolband meegeleverd waardoor je de mat makkelijk kunt oprollen. Hierdoor kun je hem makkelijk opbergen en ligt de mat niet in de weg.

Fitness & Yoga mat van Body en Fit

Prijs: €14,90

Deze mat is in twee kleuren te verkrijgen: blauw en roze. De lengte is 180 centimeter en de mat zelf is 1 centimeter dik die net voldoende steun biedt.. De mat is van lichtgewicht en niet dik waardoor het makkelijk op te rollen is. Je krijgt er geen band bij en er zitten geen gaten in dus voor het opbergen of ophangen moet je een oplossing bedenken.

Keep Exploring
Overstappen naar een goedkopere energieleverancier? Dit zijn de prijzen van het moment