Afvallen, is er nog hoop voor mensen met overgewicht?

Om gelijk antwoord te geven op deze brandend vraag, ja natuurlijk is er hoop. We gaan je namelijk laten zien op welke punten het vaak fout gaat bij mensen die van de vervelende ongewenste kilo’s ballast af willen.

Gewichtsverlies is elke keer weer een hele uitdaging voor de meeste mensen die al meerdere diëten hebben gevolgd. Je zou natuurlijk verwachten dat je met 1 dieet klaar bent, helaas pakt het in de praktijk vaak anders uit.

Reden te meer om jou bewust te maken wat nu de echte oorzaken zijn van het niet kunnen (of willen) afvallen. Laten we snel beginnen zodat jij deze zomer nog kunt pronken met je nieuwe body.

Afvallen is niet het probleem, andere zaken wel


Afvallen is niet moeilijk, waarschijnlijk een van de leukste zinnen die je ooit zal horen. Helemaal voor de mensen die al meerdere diëten hebben gevolgd en nog niet in het groene gedeelte van de weegschaal zijn aangekomen.

Toch zit er wel veel waarheid in, want in principe hoeft afvallen ook helemaal niet moeilijk te zijn. Vaak begint het al met een verkeerde insteek, waarbij mensen wel willen afslanken maar liever niet op de manier die werkt. Weest net zo gemotiveerd over wat je wilt bereiken door ook de weg die ervoor nodig is met beide armen te omhelzen.

Een vernieuwde leefstijl werkt hierbij vaak 100 keer beter dan een dieet. Laat je niet in met verkeerde diëten, maar bekijk het grote plaatje en wat jij wilt met jouw leven.


Hoe ga je dan wel afvallen?


Gezonder eten, niet jezelf volproppen, volhouden. Samengevat in 3 simpele woorden om de moeilijkheidsgraad nog maar weer eens wat duidelijker te schetsen. Natuurlijk speelt de juiste mentaliteit ook een rol, wie echt wil kan ook afvallen …veel mensen willen het echter toch nog niet graag genoeg.

Voor iedereen die niet precies weet wat wel en niet gezond is en hoe je door bepaalde stappen te nemen gaat afvallen zijn er ook een aantal goede online bronnen voor meer informatie. Een lijst met goede tips kun je hier vinden waarmee afvallen echt een stuk makkelijker wordt.

Dan moet je ze natuurlijk wel ook echt opvolgen!

Veel meer voordelen dan alleen maar je gewicht


Besef ook goed dat het niet alleen je gewicht is wat baat heeft bij een gezonder leefpatroon. Je zal merken dat je veel meer energie hebt en zal waarschijnlijk niet meer terug willen naar je oude en verkeerde leefgewoontes.

Mensen die afvallen en gezonder leven zijn veel positiever en zelfverzekerder. Door jezelf er nu eens echt toe te zetten, zal je ervaren wat het voor een positieve verandering in je leven teweeg gaat brengen.

Afvallen was nog nooit zo bevrijdend!


Bevrijd jezelf daarom van al die diëten, waarvan je bij aanvang weet dat ze toch niet gaan werken. Richt je op de enkele dieetmethodes die meer je leefstijl veranderen en je echt aan het denken zetten …en waarmee je de juiste acties onderneemt.

Keep Exploring
Zo maak je jouw kamer inspirerend en motiverend