5 tips om je seksleven een boost te geven

Hoe erg we het ook proberen, na een bepaalde periode sluipt het er vaak toch in: sleur. Dat is niet gek, maar wel erg jammer. Daarom delen we in deze blog vijf tips om een leuk seksleven te houden. Tijd voor actie!

1. Voorkom routine

Routine is gewoon saai. Of we nu praten over het werk, je huishouden of jullie seksleven: zodra sleur erin sluipt is het over met de pret. Wanneer jij van tevoren al weet waar en wanneer die vrijpartij gaat gebeuren, dan is dit waarschijnlijk niet erg spannend. Tijd om de routine te doorbreken. Dit doe je door eens een andere plek, tijdstip of iets anders spannends te proberen.

2. Speeltjes in de slaapkamer

De routine kan ook doorbroken worden door seksspeeltjes. Hiermee beleef je weer een totaal andere sekspartij. Seksspeeltjes kunnen een hele nieuwe dimensie toevoegen aan jullie seksleven. Daarnaast doorbreekt het ook een barrière tussen jou en je partner. Zodra je een webshop als Bedfun.nl opent zie je een heel groot aanbod aan seksspeeltjes. Hierdoor moet je wel praten met je partner over wat je wilt kopen en waarom.

3. Voel je aantrekkelijk

Uit onderzoek is gebleken dat de mate waarin iemand zichzelf aantrekkelijk vindt, direct verband houdt met de mate waarin hij/zij kan genieten van seks. Blijf daarom aandacht besteden aan je uiterlijk. Scheer die benen, ook als het buiten koud is. Slaap niet in een oud t-shirt en draag die sexy lingerie. Niet alleen zal je partner dit waarderen, je zal jezelf ook aantrekkelijker voelen.

4. Neem de tijd

Betrap jij jezelf erop dat de seks de laatste tijd vaak vluggertjes zijn? Natuurlijk is dit leuk, maar wel als je er zelf achterstaat en in the mood bent. Nog beter is het om echt de tijd te nemen voor seks. Zet een muziekje op, brand kaarsjes, trek dat setje aan. Je zult zien dat de seks dan vanzelf komt. Als jij passie voelt, voelt je partner dit ook.

5. Zet zelf de eerste stap

Vaak zijn we geneigd om naar een ander te wijzen als de relatie niet meer is zoals in het begin. Wat we vaak vergeten is dat we zelf ook niet meer zo romantisch, leuk of verleidelijk zijn als eerst. Het is goed om je hier bewust van te zijn en ook zelf de eerste stap te zetten. Aan de slag dus!

Keep Exploring
Inspiratie tips: wat te doen met je vriend?