Alles kopen met Dogecoin

Je bent ervaren als het gaat over handelen in DOGE en nu wil je wel weten wat je allemaal kan kopen met de winsten die je gemaakt hebt. In dit artikel kom je te weten waar je je Dogecoin kunt spenderen.

Wat is Dogecoin?

Wat begon als een grap is uitgegroeid tot een van de meest populaire cryptocurrencies van dit moment. Dankzij zijn fervente community, is Dogecoin mainstream geworden en blijft het zijn bekendheid vergroten. Steun van grote bedrijven en bekende enthousiastelingen zoals Elon Musk helpen natuurlijk ook. Met de hulp van crypto kaarten, P2P betalingen, cadeaubonnen en online winkelen, kun je Dogecoin gebruiken om bijna alles te kopen wat er vandaag op de markt is.

Hoe kun je betalen met Dogecoin

Er zijn verschillende manieren om met Dogecoin te betalen. Hieronder zie je de belangrijkste en enkele voorbeelden.

 1. Betaal direct aan verkopers die Dogecoin accepteren fysiek en online
 2. Betaal met Dogecoin via een crypto Visa kaart
 3. Koop cadeaubonnen met Dogecoin om te gebruiken bij Amazon, Walmart en andere grote bedrijven
 4. Verstuur P2P Dogecoin betalingen via je crypto wallet

1.  Betaal direct met Dogecoin

De volgende bekende winkels en platformen accepteren Dogecoin

Twitch

Steun je favoriete streamers en entertainers door te doneren met Dogecoin

Sling TV

Bekijk live sport, binge tv-programma’s en geniet van klassieke films met Sling TV. Abonnees kunnen betalen met Dogecoin, samen met andere cryptocurrencies, wanneer ze zich online aanmelden.

airBaltic

Reis door de Baltische staten en Europa. Betaal met Dogecoin.

2. Betaal met een crypto Visa kaart

Vandaag de dag zijn er verschillende crypto platformen die een prépaid Visa kaart aanbieden. Voorbeelden zijn Crypto.com, Coinbase, Binance en Nexo waar je veilig crypto kunt kopen. Met deze kaarten kun je je Dogecoin opladen op je kaart en ze uitgeven met de Visa kaart op alle plaatsen waar ze Visa accepteren.

3. Betaal met cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn een makkelijke manier om dingen te kopen met Dogecoin online of in de winkel. Een platform als Bitrefill geeft Dogecoin gebruikers een snelle en veilige manier om cadeaubonnen te kopen met crypto. Met 100+ cadeaukaarten om uit te kiezen, is er een eindeloze hoeveelheid plaatsen waar u Dogecoin kunt gebruiken en dingen die u kunt kopen met Dogecoin.

Enkel voorbeelden van cadeaubonnen:

 • Amazon
 • Uber
 • Google Play
 • Uber eats
 • Sony PlayStation
 • Xbox
 • com

Dogecoin versturen naar een andere wallet

Als je Dogecoin naar een vriend wilt sturen of je kent het wallet-adres van iemand die je wilt betalen, dan is het verzenden van Dogecoin direct vanuit je crypto wallet veilig en gemakkelijk.

 

Keep Exploring
Interventie betekenis + voorbeelden van verschillende definities