Wat is Rechtshulp on Demand precies?

Het zal je maar gebeuren dat je ’s ochtends vrolijk naar je werk gaat en ’s avonds erg verdrietig thuiskomt omdat je werkgever afstand van jou wil doen. Je contact wordt wellicht ontbonden omdat het bedrijf in zwaar financieel weer blijkt te verkeren en jou niet meer kan betalen. Maar mag dat eigenlijk zomaar? Het is in situaties als deze erg belangrijk dat je niet zomaar genoegen neemt met de beslissing van je werkgever. Het is namelijk goed mogelijk dat wat er gebeurt officieel helemaal niet mag, en dat je gewoon je contract uit mag zitten. Via Rechtshulp on Demand van Univé kom je er snel achter wat je rechten zijn.

Voordelen van rechtsbijstandverzekering

De meest gangbare manier om gebruik te maken van rechtshulp via een verzekeraar is via een rechtsbijstandverzekering. Het is niet verplicht om deze verzekering te hebben, maar het wordt wel zeer aanbevolen. Zonder deze verzekering draai je namelijk zelf op voor mogelijk enorm hoge kosten, want het inschakelen van juridische hulp is nooit goedkoop. Het vervelende is dat je zelden vooraf weet wanneer iets dreigt te aarden in een conflict. Met een rechtsbijstandverzekering betaal je maar een paar euro per maand, waar tegenover staat dat je op elk moment dat dit nodig is gebruik kunt maken van de kennis en kunde van meer dan 200 specialistische juristen van Univé. Hiervoor meld je je zaak eenvoudig online of telefonisch aan.

Profiteer van 50% korting bij samenstellen pakket

Heb je nog geen rechtsbijstandverzekering, maar wil je die wel graag hebben? Dan ben je slechts een paar minuten verwijderd van het vinden van het pakket van je keuze. Ondanks dat er 3 basisverzekeringen en 5 aanvullende verzekeringen zijn, is het dankzij de keuzehulp op de website van Univé zo simpel mogelijk gemaakt om dé verzekering voor jou op maat te vinden. Je hebt hierbij de keuze uit allereerst 2 verschillende thema’s, met Verkeer & Voertuigen en Consument, Koop & Wonen. Het eerste pakket is geldig wanneer je loopt, vaart of fietst, terwijl het tweede hulp biedt bij problemen over gedane aankopen. Wil of kun je geen keuze maken, dan is het aanschaffen van het pakket Combi basisdekkingen een uitkomst. Hiermee profiteer je bovendien van 50% korting op het pakket Verkeer & Voertuigen, waarmee je extra voordelig uit bent.

Maak gebruik van pakkethulp voor Rechtshulp on Demand

Wil je geen rechtsbijstandverzekering afsluiten maar wel gebruik kunnen maken van rechtshulp, dan is er nog een laatste mogelijkheid: Rechtshulp on Demand. In plaats van het betalen van een maandelijks klein bedrag een premie betaal je met Rechtshulp on Demand alleen voor de hulp die je echt nodig hebt. Het nadeel daarvan is dat de kosten vele malen hoger zijn. Deze kunnen oplopen tot wel een paar duizend euro, afhankelijk van hoe je wilt dat de rechtshulp er precies uitziet. Is er sprake van een juridisch probleem maar heb je geen idee welke hulp je precies nodig hebt, maak dan gebruik van de pakkethulp op de website van Univé.

Keep Exploring
Kleurenpsychologie: betekenis van kleuren