Sieraden kopen? Waarom je voor goud moet kiezen

Voor jouzelf en je naasten is alleen het beste goed genoeg. Waarom zou je dan ook voor een sieraad kiezen dat niet aan jouw standaarden voldoet?

Dat hoeft niet meteen te zeggen dat je uit de hoogte aan het doen bent. Wat jij voor jezelf of iemand anders wilt kopen is heel persoonlijk en daar heeft geen enkele andere persoon ook maar iets over te zeggen! Natuurlijk is het niet al goud dat er blinkt, maar wanneer het dat wel doet, heeft het absoluut dat beetje extra aantrekkingskracht! Oftewel, wanneer jij een fan bent van dit geel glimmende edelmetaal, hoef jij je nergens voor te schamen. Trakteer je geliefde of jezelf op zo’n schitterende toevoeging aan jouw stijl of bezegel er jullie innige verwantschap mee. Want de tijden veranderen weliswaar, maar ringen en andere sieraden zijn nog steeds een belangrijk symbool van eeuwige liefde!

Ringen

Het begint met een jongen en een meisje (of twee jongens, twee meiden of welke samenstelling dan ook, zo conservatief zijn we niet!). De één vindt de ander heel leuk en lief en we hopen maar dat dit wederzijds is, anders loopt dit sprookje wel heel erg triest af. Daar gaan we natuurlijk even niet vanuit. Want hoe ouder dit stel wordt, hoe meer de tortelduifjes zich tot elkaar aangetrokken voelen. Dat moet wel een prachtig huwelijk worden!

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan gun jij je significant other en jezelf natuurlijk alleen de mooiste sieraden om jullie verbinding in de echt mee te bevestigen. Het begint met een verlovingsring en twee gouden trouwringen… en eindigt hopelijk met een heel lang en gelukkig leven samen!

En ook voor andere gelegenheden dan bruiloften kun je uiteraard voor een schitterende ring kiezen, om jouw eigen vinger of die van iemand anders.

Kettingen

Nog persoonlijker dan een ring? Dan heb je een keur aan gouden kettingen om uit te kiezen, de een met schakeltjes die net wat groter zijn dan de andere. Het meest unieke aspect aan deze sieraden is natuurlijk de hanger die je uitkiest. Die kan bestaan uit een naam, jouw eigen of die van een dierbare. De vingerafdruk van je wederhelft is eveneens een mogelijkheid, net als een glazen cilindertje met zijn of haar bloed erin! En wat dacht je van de as van een overledene die een speciaal plekje in jouw hart heeft? Die kun je op dezelfde manier altijd met je meedragen.

Oorbellen

Het liefste kies jij zelf je gouden oorbellen uit. Al helemaal omdat er zoveel keuze is uit verschillende soorten en vormen, met of zonder een edelsteen erin. En wat te denken van de omvang? Naast hele uitgebreide ringen en kleine knopjes heb je ook nog de langwerpige hangers. Het is zelfs mogelijk om de hele rand van je oorschelp van een schitterend sieraad te voorzien! Wees je wel heel bewust van je keuze, aangezien oorbellen nou eenmaal tot de meest zichtbare van alle sieraden behoren.

Keep Exploring
Overstappen naar een goedkopere energieleverancier? Dit zijn de prijzen van het moment