Dit zijn de leukste kleine auto’s voor erbij

Het is natuurlijk heerlijk om een grote gezinswagen te hebben die geschikt is om mee op vakantie te gaan, maar wanneer je even snel de stad in gaat is een kleinere stadsauto toch ook wel heel erg fijn. Als je het je kunt veroorloven om er nog een klein autootje ‘bij’ te hebben, welke kleine auto’s zijn dan het allerleukst om erbij te hebben? Wij zetten onze favorieten voor je op een rijtje.

Fiat 500

Autoliefhebbers zullen de klassieke Fiat 500 nog wel kennen, die in massa werd geproduceerd tussen 1957 en 1974, perfect voor de na-oorlogse Italianen om in rond te flaneren. Inmiddels is er ook een nieuwe versie van Fiat 500 gelanceerd, die is uitgerust met alle nieuwste technieken. Daarmee maakt het de 500 een perfecte compacte stadsauto voor erbij.

Mini cooper

De Mini Cooper staat natuurlijk niet voor niets bekend als Mini Cooper; Dit kleine maar fijne autootje is misschien klein van stuk, maar niet klein in kwaliteit. De Mini Cooper maakt gebruikt van de nieuwste technieken en is ook nog eens ontzettend zuinig. Een compacte, zuinige auto die klein van buiten maar groot van binnen is. Daarnaast is hij ook best betaalbaar!

Peugeot 307

Vlak na de lancering van de Peugeot 307 kreeg het de prijs van Europese auto van het jaar 2002. De Peugeot heeft precies wat je ervan verwacht. Rijdt zuinig, voelt groots aan van binnen maar is klein van formaat en daarmee perfect als kleine auto om naast je andere auto(s) te hebben. Houd er wel altijd rekening mee dat er natuurlijk ook nog een autoverzekering afgesloten moet worden.

Kia Picanto

Zeg je Kia Picanto, dan zeg je klein maar sterk. In een onderzoek van het Algemeen Dagblad kwam de Kia Picanto uit de bus met een eindcijfer van 8,2. De auto zet namelijk grote prestaties neer, terwijl het klein van formaat is. Om de prijs van de extra auto laag te houden, kun je het beste op zoek naar een goedkope autoverzekering.

Keep Exploring
Heb ik verlatingsangst of bindingsangst? Dit zijn de signalen